11 December 2010

Erythrocytes..

Lecturer physio aku panggil erythrocytes, cikgu biologi aku panggil red blood cell, ummi plak panggil darah, adik aku yang paling kecik panggil  'luka'??

 ******

Dari kecik sampai 2 hari yang lalu, aku x tau jenis darah aku yang sebenar-benarnya. Maklumat yang aku ada, ummiku berdarah A+. Lalu gua percaya 101% bahawa aku juga berdarah A.

Namun, experiment baru-baru ni menolak segala hipotesis aku yang bernas itu.



O+ ???

Yang pastinya, mereka bukan O

Darah O+ ??

Perlukah aku berbangga??

atau

berdukacita??


Aku jadi bingung. 


Lepas ni x boleh maen extreme-extreme. Nanti bila aku injured, susah orang yang nak derma sebab aku keturunan darah cerewet. Mesti darah keturunan 'diraja' jugak.




P/S : Darah ni jugak membuktikan aku dari keturunan orang-orang dermawan, x gitu??



4 comments:

Azwan Shah said...

bkn mw kurang ajar la kan...tp kalu sy nda cukup darah...sy nda MINTA darah kw jga hahaha

Aliya Najiha said...

sama kita. ummi saya pun A. tapi saya pula o+. haha. oh well :)

Syan_Neesa said...

aq pun mau la jgak bean..ko la jd supplier aq..tp kan statement yg last tu..mau d pkir2 luk blik..hahaha..:P

Feez™ said...

loy : ceh, terima ksh laa krn memahami arr

aliya : apa bleh bt laa kan, dapat O+. Tapi kan, terasa diriku ini istimewa plak..haha

syan : statement yg last mmg benar arr. Sudah terbukti lagi~ hehe

Related Posts with Thumbnails