03 December 2010

A.S.A.P


Pelakon-pelakon upahan terbaek punya!! Hahaha


Duuuuuuuuuulu..

Orang cakap tinggal di Europe best..


Ada musim sejuk knonnya..

Kalau tengok bola EPL, boleh nampak player2 dya main bola sambil keluar asap kat mulut. Membuatkan orang teruja melancong pi Europe.


Lantas, anak2 zaman sekarang berlumba-lumba belajar meningkatkan prestasi akademik semata-mata mahu melanjutkan pelajaran di sana. Mereka belajar siang dan malam, subuh dan petang tapi qiamullail x pernah..ish3..


Do you get what I mean? Oh, rupanya I can speaking...



Kesimpulannya, bukan Europe shja yang ada suasana camtu okeh. Mesir pun ada laa. Jordan siap ada salji lagi. Tahun depan gua planning nak pi sana. 

Bukan melancong, tapi belajar. (Fahami baek-baek)


"Kerana alam sentiasa dengan zikirnyalah, alam tidak pernah gagal mengajar manusia mengenal Pencipta"
Jadi, aku tidak kisah melabur duit Ringgit Malaysia (atau apa jenis matawang sekalipun) untuk menimba ilmu.


Sekian..


P/S : Aku sengaja rakam gelagat mereka. Mereka nampak sungguh 'bersemangat' ketika itu. Harap sampai maksudnya..

4 comments:

Aliya Najiha said...

terasa pulak. ehem. haha. dulu pun stay up siang malam maw pegi europe tapi qiam sangatlah jarang. :(

semoga niat saya kekal ke Europe untuk study medicine demi Allah. InsyaAllah. :)

Btw, di facebook pun ko post kan tu video. haha XD

Feez™ said...

Eh..terasa ker?? Haha..gua tda niat langsung arr..serius~

semoga di europe nanti banyakkan qiam okey..hehe...

Azwan Shah said...

bkn jga mw minta puji la kan bean...tp...cool jga la sy bt ulasan dia tu hahaha tp hadi mcm blank2 ne...hohoho

Feez™ said...

ya la loy..bkan aku mau puji la kan, tp memang smart laa....
kalau c hadi tu, ak hanya mampu bersimpati saja ..haha~

Related Posts with Thumbnails