16 April 2014

Episod kehidupan yang baru

Siapa sangka
jodoh bersama bumi Anbia
setakat sampai di situ sahaja

tiada lagi musim panas
tiada lagi musim sejuk
yang ada hanya hujan dan panas
kemarau dan tengkujuh

siapa sangka
itulah kali terakhir aku mendengar
azan di setiap penjuru bangunan
titipan salam tiap kali bersua
bingitan hon memekakkan telinga

maassalamah egypt..
semoga kita bertemu lagi
aku mulai merinduimu~


In Memory Zagazig University : 2010-2013


7 comments:

Alphonsos said...

salam, korang dah habis ka bean? hehe, rindu dgn ko~ xD

Hafeez Baharom said...

halo brader...
belum habis lagi la...just transfer study ke malaysia sebab egypt x stabil sdh kan...

how r u? rindu ko jgk..huhu

Alphonsos said...

oic... ok la tu. jadi skrg ko kat mana ni? gua biasa2 ja ni, masih hidup & bernafas dengan baik~ haha

nurlisa kamal said...
This comment has been removed by the author.
Dr Ulya Yusof said...

Siapa sangka jodoh anda bersama kami di bumi cyberjaya.

Anonymous said...

hey,Zagazig is missing you bro :')
up level bahang dia kali ni, myb sebab teda encik Bean yg membawa redup d hari2 kami? :)

Mohd Ikhwan WaoNe said...

ok tertanya tanya siapakah anonymous di atas ini haha

Related Posts with Thumbnails