23 October 2011

Family day outing...


Sesungguhnya, memang aku tidak berniat pun pergi ke Alex, kerana 1 kelas sepakat x mau pergi disebabkan krisis rombakan kelas yang sedang hangat. Semua hati jadi kelabu, orang kata, nak enjoy tapi 'feel' itu telah tiada.

Tapi aku terpaksa akur dengan godaan burin. Pujuk rayunya sukar ditepis. Argghhh!!


Punbagaimanawalau, overall aktiviti yang mereka buat boleh dikira 'satisfying'. Naa, bukan selalu aku tulis english ni. Kiranya memang puas hati tahap tinggi la. Ada sukaneka di pantai Hannovil, bowling d green plaza, futsal d syatbi, treasure hunt d montazah n banyak lagi lah. Best x? Hehe...rugi x pergi Xb


Kumpulan 3 memang ada 'class'. 2 acara berprestij kami punya. Futsal dengan treasure hunt. Acara lain kami biar team abang imam menang. Iyalah, tahun ni abang imam last sudah. Memang legend la senang cerita. Biarlah dia mendapat memori manis di hari-hari terakhirnya di ardul kinanah ini. Terutama acara bowling, memang makanan dia. Markah sampai beratus-ratus. Pergh!!


Lagi 1 benda aku memang xkan lupa pasal family day tahun ni, jadi MC bidan terjun. Adei..

Kepada sesiapa yang ada tangkap gambar aku mc dengan kak pit, sila jangan upload okeh. 


SERIUS, jangan upload!!

Wajah-wajah Family Day


*******
  
Nota x penting 1 : Kepada bur, jangan lupa belanja aku lagi arr. Hardees tu bukan murah...

Nota x penting 2 : Kepada khai, akan ku tuntut ya halla suatu hari nanti, sila bersedia. Haha.

Nota penting : Hanya subjek Anat yang ada kuliah. Hooray!!!


Rezeki melimpah-ruah ke ladang gandum dan puff!!..jadilah koko krunch =)

3 comments:

a'an92~La Tahzan said...

time tengok gambar tu , aku cari satuuuu jak. tapi x jumpa XD
ka memang beliau teda? HAHAHAHA. btw , aku pun mau ya halla yang kau mau tuntut tu :P kasitau dia ah XD

a'an92~La Tahzan said...

oh , itu aku~ kof2. aku yang ada blog panda. kau tau ba kan? aku lupa tukar profile ==''

Feez™ said...

iya..memang dia tiada tym tu..
ad kelas ka klau x silap..
kalau mau ya halla, bgtau dia sndiri arr..

Related Posts with Thumbnails