09 October 2011

Selesai sudah..


Liga piala sabah dah habis. Lepas ni boleh rehat lama sket. Seribu ucapan tahniah diucapkan kepada penganjur kerana berjaya mengajurkan acara berprestij ini. Memang class lah!!

walau hanya dapat tempat kelima, tapi yang penting, keseronokan tu dirasai. Sampai badan ni penuh dengan 'kenangan-kenangan manis'. Pergh!



"Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada jurulatih peribadi saya, Encik Bean Mourinho kerana tanpa beliau saya tidak akan mendapat anugerah ini," kata djouru 


Hari ini, abang imam dan legend-legend yang lain akan menghadiri majlis graduasi di ACC (Azhar Conference Centre). Ingatkan nak join sekali, melihat kejayaan mereka yang telah bertahun-tahun berhempas pulas menimba ilmu, tapi apakan daya terlambat bangun plak.



Baju kemeja dengan seluar slack pun tiada, tertinggal di rumah. Kalau pakai seluar jeans, nanti x pasal-pasal kena tendang keluar dewan.

Nampaknya, tengok gambar dari kamera sepul saja lah..haaih~

******


Kuliah buka 16 okt..

adoi..lamanya lagiiiii


phei..semangat~


2 comments:

Anonymous said...

ohmeeg comelnya kucing tu!!! kucing sapa? :O

Feez™ said...

kucing rumah kawan ler...
djourou namanya...
siapakah anda mr/mrs anon?

Related Posts with Thumbnails