12 February 2012

Catatan Luxor Aswan : Kota Prasasti Purba



Bagi saya,
yang menjadikan sesuatu kembara itu indah bukan kerana berapa banyak gambar yang ditangkap,
atau berapa banyak gambar yang di-upload,
juga bukan kerana berapa banyak status yang di update di FB,
dan sudah tentu bukan kerana berapa banyak entry yang ditulis,
tetapi kerana apa yakni tujuan kita berkembara =)

********

Salam maulidur rasul juga walau telah terlewat....



























Cuba teka, berapa banyak gambar dari kamera Deseler dengan kamera Nikon 4 segi warna merah..

Kalau betul dapat hadiah...hehe


4 comments:

Mohd Ikhwan WaoNe said...

Dusta. Bukan suma dari compact camera ko kai ni?

Feez™ said...

tett..
salah..
xkan la gambar paling last tu pun guna kamera aku wan..hebat jugak kalau gitu..haha

Mohd Ikhwan WaoNe said...

12. Ngihihihi

Feez™ said...

wuhuu..terlampau sikit
bleh cuba lg

Related Posts with Thumbnails