26 January 2011

Apa dah jadi?

Manusia penuh dengan emosi. Manusia penuh dengan ego. 

entahlah. 

sukar digambarkan dengan kata-kata. Apa yang berlaku hari ini mungkin boleh menjelaskan segalanya. 

Ya, hari ni cuti. 

Hari polis mesir. Sepatutnya hari ni para-para polis sekalian mendapat cuti istimewa untuk diluangkan bersama keluarga dan berkelah di pantai Alexandria, Dumyat dan lain-lain.

Malangnya hari ini mereka kena bekerja overtime. Mengawal luahan hati penduduk terhadap pemimpin yang mereka katakan diktator. Sejauh mana kebenarannya? Wallahualam..


Nasib baek rusuhan di mahattah tadi x sekencang di Cairo. 



Kalau betul instinct aku, esok Uni tutup. 

Demi keselamatan bersama, x gitu??



 

3 comments:

nemesis3891 said...

kan bes kalau cuti lagi. hehe

Aliya Najiha said...

kami solat hajat lagi the day before this pasal ni demonstration. huhu. apa2 pun baik2 saja yah. Allah bersama kamu. :)

Feez™ said...

waa..ada solat hajat??
syukran khatiran ^^..
we'll be careful..dun worry..hoho

Related Posts with Thumbnails