19 October 2012

Tengah malam

Menaip, menaip dan menaip
menaip artikel untuk majalah dan bicara kacang

2 dalam 1, tujuan yang sama
sambil-sambil menghirup horlicks panas memang nikmat x terkata
pergh...


*******
Hari ini saya dapat pengetahuan am baru. Siapa sangka kita belajar satu universiti dengan cicit Agong pertama tanah melayu. Walaweh!
Bukan mahu kecoh-kecoh pun, daripada saya kecoh pasal Heliza Helmi di Mesir baik saya kecoh pasal sahabat saya ni.

Ceyh, dapat dihidu kejelousan di situ~

******
Akan ada projek sederhana mega hari raya haji ini, bukan mega, sederhana sahaja.
Semoga dipermudahkan...

******

Bila tiba masa kita seakan tahu segala benda
Tuhan ajar kita yang sebenarnya tidak tahu apa-apa

*******

Sepertinya saya lebih selesa menulis di tengah malam, ditemani suara-suara FBI & Fafau. Sindrom baru agaknya~

3 comments:

Aliya Najiha said...

Tadi ada talk dengan brother ISMA. Then dia cerita pasal Dr Mahmud Izzat dari Zagaziq Uni. Ajar physiology. Ada masih ka dia sekarang? Haha.

Btw tengok link Ahmad Hensem kat atas tu. Nak nangesssss

Hafeez Baharom said...

Dr. mahmud??
ada-ada...dia la ajar kami tahun lepas, & org yg menanya soalan tym oral exam..ssh2 jgk soalan dia ari tu

err...knapa nanges?

Hafeez Baharom said...

eh eh...selamat ari jadi..

wawan kirim salam...
hehe

Related Posts with Thumbnails