24 August 2010

19 lagi..fuh..sabar..

Ya..percayalah..

ada 19 post lagi sebelum mencapai 50th post..

Yeay!!


Eee..lambat jgak~kata seseorang dengki

Alaa..aku da 100th lebih da~kata seseorang yang takbur 

Ceh, itu pun nak bangga~kata seseorang yang xde blog

Post yang pendek2 la~kata seseorang yang x sampai 10th post lagi.. 

Suka ati ak laa, korang nak sibuk2 pe hal?~kata tuan punya blog..hahaha!!

4 comments:

wawan said...

salam^^

yeah, chaiyo2!! u can do it.. hehehe..

ingatkan 19 lg nak fly~~ yooo.. hahaha..

t klu dah dpt info sal msir, sound2 a.. tq~

Feez™ said...

haha..x pula ak terfikir pasal fly tu tau..

wokeh..nanti kalau ada pa2, gua inform arr..

by da way, makaseh..huahua..

Nordin said...

haha.. haku update blog jarang sgt.. xtau bila agaknya jadi penulis sejati *dlm intenet ni.. hehe*

Feez™ said...

x payah jadi penulis sejati bha aga..
jadi penulis yang cool ja..haha..

Related Posts with Thumbnails